Om oss

GVA CRE Norway (Tidligere Foss & Co Næringsmegling AS) ble etablert i 1999 og tilbyr meglertjenester og rådgivning innen næringseiendom.

Våre tjenester inkluderer transaksjoner, utleie, leietakerrådgivning og verdivurderinger. Vi dekker alle sektorer næringseiendom.

Menneskene i GVA CRE Norway er kompetente fagpersoner med sterke relasjoner til mennesker og eiendom lokalt og internasjonalt. Vi har en hardtarbeidende, fremover lent og begeistret bedriftskultur. Vi stiller strenge kvalitets- og prosess krav til oss selv.

Våre oppdragsgivere omfatter alt fra institusjonelle og private investorer/gårdeiere og utviklermiljøer, børsnoterte selskaper, offentlig virksomhet, samt stat og kommune.

GVA CRE Norway er affiliate partner med GVA Worldwide, et selskap i Bilfinger Real Estate, en av Europas ledende eiendomsforvaltere, med ca 40 € milliarder i forvaltningskapital. GVA er UK's største uavhengige, privateide næringsmeglings selskap med en 200 år gammel historie. GVA Worldwide er et voksende internasjonalt nettverk av selvstendige, kommersielle eiendomsselskaper som arbeider som én. Med over 160 kontorer og ca. 6000 ansatte eiendomsspesialister gir GVA oss tilgang til et stort internasjonalt nettverk i over 25 land, og anledning til og bistå våre kunder i utlandet.

Visjon og verdigrunnlag
GVA CRE Norway sin visjon og verdigrunnlag har til hensikt å dyrke og fremme en bedriftskultur hvor menneskene som bygger den vil prestere og levere gode resultater på våre oppdragsgiveres, selskapets og på egne vegne.

Visjon:
Vi skal utfordre, skape og begeistre.

Utfordre:
Vi skal utfordre det kjente - oss selv, markedet, kunder, konkurrenter og "såkalte sannheter".

Skape:
Vi skal sette en standard for hvordan man skaper verdier for medarbeidere, oppdragsgivere og samarbeidspartnere - innenfor våre forretningsområder.

Begeistre:
Vi skal begeistre våre medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere med løsninger og resultater - i alt vi foretar oss.

Verdigrunnlag:
De fire verdiene er: Engasjert, Målrettet, Kunnskapsrik og Seriøs.


  • x