Om oss

CRE Norway (Tidligere Foss & Co Næringsmegling AS) ble etablert i 1999 og tilbyr meglertjenester og rådgivning innen næringseiendom.

Våre tjenester inkluderer transaksjoner, utleie, leietakerrådgivning og verdivurderinger. Vi dekker alle sektorer næringseiendom.

Menneskene i CRE Norway er kompetente fagpersoner med sterke relasjoner til mennesker og eiendom lokalt og internasjonalt. Vi har en hardtarbeidende, fremover lent og begeistret bedriftskultur. Vi stiller strenge kvalitets- og prosess krav til oss selv.

Våre oppdragsgivere omfatter alt fra institusjonelle og private investorer/gårdeiere og utviklermiljøer, børsnoterte selskaper, offentlig virksomhet, samt stat og kommune.

Visjon og verdigrunnlag
CRE Norway sin visjon og verdigrunnlag har til hensikt å dyrke og fremme en bedriftskultur hvor menneskene som bygger den vil prestere og levere gode resultater på våre oppdragsgiveres, selskapets og på egne vegne.

Visjon:
Vi skal utfordre, skape og begeistre.

Utfordre:
Vi skal utfordre det kjente - oss selv, markedet, kunder, konkurrenter og "såkalte sannheter".

Skape:
Vi skal sette en standard for hvordan man skaper verdier for medarbeidere, oppdragsgivere og samarbeidspartnere - innenfor våre forretningsområder.

Begeistre:
Vi skal begeistre våre medarbeidere, kunder og samarbeidspartnere med løsninger og resultater - i alt vi foretar oss.

Verdigrunnlag:
De fire verdiene er: Engasjert, Målrettet, Kunnskapsrik og Seriøs.

  • x