Aktuelt

noimage

Eskil Skei blir ny administrerende direktør i GVA

GVA Commercial Real Estate Norway AS (GVA) og Persen Skei AS har inngått en avtale om strategisk samarbeid, og Eskil Skei går inn som ny leder av GVA.

Eskil Skei kommer fra stillingen som partner i Persen Skei, og skal lede GVA mot en enda tydeligere posisjon i næringseiendomsmarkedet.  – Vi leverer i dag tjenester innen eiendomstransaksjoner, utleie, leietakerrådgivning og verdivurderinger, og med Eskil Skei som ny leder og et strategisk samarbeid med Persen Skei AS, tilfører vi hverandre en betydelig bredde og styrke i kompetanse, kontaktnett og erfaring, sier styreleder i GVA, Anders Foss.

Eskil Skei er handelsøkonom med 25 års erfaring fra finans- og eiendomsbransjen, blant annet i DNB og Akershus Eiendom. Persen & Co AS ble grunnlagt i 1992, Eskil Skei ble partner i 2001 og selskapet endret navn til Persen Skei i 2004.  


Gjennom alliansen med GVA Worldwide, har GVA tilgang til et nettverk med 6000 eiendomsspesialister på verdensbasis, og har derfor gode relasjoner til selskaper, mennesker og eiendom i 25 land. 
 
For nærmere informasjon vennligst kontakt:
Anders Foss                 Eskil Skei
+4790931061              +4793085732
     .no
Publisert 04.01.2017 Skriv ut artikkelen Bookmark and Share

Reporter :  admin
Source : 


  • x
  • x