Aktuelt

 • Eskil Skei blir ny administrerende direktør i GVA

  Eskil Skei blir ny administrerende direktør i GVA

  GVA Commercial Real Estate Norway AS (GVA) og Persen Skei AS har inngått en avtale om strategisk samarbeid, og Eskil Skei går inn som ny leder av GVA.

  Eskil Skei kommer fra stillingen som partner i Persen Skei, og skal lede GVA mot en enda tydeligere posisjon i næringseiendomsmarkedet.  – Vi leverer i dag tjenester innen eiendomstransaksjoner, utleie, leietakerrådgivning og verdivurderinger, og med Eskil Skei som ny leder og et strategisk samarbeid med Persen Skei AS, tilfører vi hverandre en betydelig bredde og styrke i kompetanse, kontaktnett og erfaring, sier styreleder i GVA, Anders Foss.

  Eskil Skei er handelsøkonom med 25 års erfaring fra finans- og eiendomsbransjen, blant annet i DNB og Akershus Eiendom. Persen & Co AS ble grunnlagt i 1992, Eskil Skei ble partner i 2001 og selskapet endret navn til Persen Skei i 2004.  


  Gjennom alliansen med GVA Worldwide, har GVA tilgang til et nettverk med 6000 eiendomsspesialister på verdensbasis, og har derfor gode relasjoner til selskaper, mennesker og eiendom i 25 land. 
   
  For nærmere informasjon vennligst kontakt:
  Anders Foss                 Eskil Skei
  +4790931061              +4793085732
       .no
  Les mer
 • GVA Worldwide inngår transatlantisk samarbeid med TCN Worldwide

  GVA Worldwide inngår transatlantisk samarbeid med TCN Worldwide

  GVA Worldwide, the international arm of Bilfinger GVA, has agreed a strategic alliance with leading US commercial real estate advisor TCN Worldwide. Les mer

  Les mer
 • Ny partner i Tsjekkia

  Ny partner i Tsjekkia

  GVA Worldwide har utvidet sin dekning av Sentral- og Øst-Europa (CEE) ved å etablere et sentralt partnerskap med den ledende tsjekkiske eiendomsrådgiveren Prochazka & Partners.

  Hovedkontoret ligger i Praha, og tibyr tjenester til sine kunder over hele CEE inkludert Tsjekkia, Slovakia, Ungarn og Romania.

  Les mer om Prochazka & Partners her:  http://prochazkapartners.com

  Vi gleder oss til å jobbe med våre nye kollegaer!

  Les mer
 • x